Ηράκλειο

Χανιά vs Ηράκλειο: Το «The Hotel Design Workshop» ταξιδεύει στην Κρήτη!

Το «The Hotel Design Workshop», επισκέπτεται δυο μεγάλους προορισμούς της Κρήτης, τα Χανιά στις 8 Μαΐου 2018, Minoa Palace και το Ηράκλειο στις 7 Μαΐου στο Aquila Atlantis, με στόχο την εκκίνηση μιας νέας εποχής για τα ξενοδοχεία του νησιού!

Η Κρήτη, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σπουδαιότερους Ελληνικούς προορισμούς, με τους ξενοδόχους της περιοχής να αποτελούν παράδειγμα επαγγελματικής εξέλιξης. 

Το «The Hotel Design Workshop» ταξιδεύει στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 7 Μαΐου και στα Χανιά την Τρίτη 8 Μαΐου, ετοιμάζοντας ένα ειδικό περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ξενοδοχείων της περιοχής.

Με το στοίχημα να αποκτήσουν τα ξενοδοχεία της Κρήτης μοναδική ταυτότητα και να απαλλαγούν από το μαζικό χαρακτήρα που επιβάλλουν πολλές φορές οι μεγάλοι Tour Operators, οι Ομιλητές του Workshop έρχονται να δώσουν ιδέες για το πώς ορίζεται ένα δυνατό ξενοδοχειακό concept αλλά και το πώς διασυνδέεται με το operation και το design.

Η έμφαση στη γαστρονομία, που αποτελεί και ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά της κρητικής φιλοξενίας, αλλά και η παρουσίαση τρόπων ενίσχυσης των απευθείας κρατήσεων, αναμένεται να δώσουν ουσιαστικές λύσεις στους ξενοδόχους της περιοχής και να τους φέρουν σε επαφή με νέες προοπτικές.

Οι ενότητες του Workshop περιλαμβάνουν την ανάλυση:

  • Της προδιαγραφής του Ξενοδοχειακού Concept από το Ζένιο Ζένιου, από το Upselling Hotel
  • Της μελέτης του Design του Ξενοδοχείου από τη Μαίρη Σφυράκη, από τους ATN constructions
  • Του σχεδιασμού της Γαστρονομικής Εμπειρίας από την Ελισάβετ Κούτα, από το Butterfly Stories Food Management
  • Της σημασίας του Concept στις Πωλήσεις, από το Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο από τη Hotelgenius.

Συντονίζει ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy Greece.

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour του 100% Hotel Show. Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα. Μπορείτε να λάβετε το εισιτήριό σας για το Ηράκλειο εδώ και για τα Χανιά εδώ.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Aquila Atlantis Hotel 

10:00 - 18:00

Πάρτε το εισιτήριό σας

 

ΧΑΝΙΑ

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Minoa Palace

10:00 - 18:00 

Πάρτε το εισιτήριό σας

Όλα τα workshops είναι εντελώς δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής

 

 

 

 

 

Σχόλια