Ηράκλειο

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου αναφορικά με την εγγραφή στην Α’ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2018-2019.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 2 Μαΐου 2018 ως 31 Μαΐου 2018.

Τονίζεται ότι οι υποψήφιοι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις εκ των προτέρων για να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Όσοι μαθητές γνωρίζουν ήδη κάποιο μουσικό όργανο, συνεχίζουν από το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Επίσης όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας διδάσκονται κανονικά, όπως σε κάθε άλλο Γυμνάσιο και Λύκειο της χώρας.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να υποβάλετε Αίτηση, είναι από την ιστοσελίδα του Σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mousiko.gr, ή απ’ ευθείας στο σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/EFKUP4fp3e. Εναλλακτικά μπορείτε να μεταβείτε στο Σχολείο από 08:00 ως 14:00 τις εργάσιμες μέρες για να τη συμπληρώσετε.

Το Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο – Λύκειο), βρίσκεται μέσα στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών. Στην περιοχή αυτή συνυπάρχουν το Δημαρχείο Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης (CretAquarium), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης,  το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Γυμνάσιο & Λύκειο Γουβών, το 2o ΙΕΚ κ.α. Η είσοδός του Μουσικού Σχολείου είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου Χερσονήσου.

Η μετακίνηση των μαθητών γίνεται δωρεάν με λεωφορεία από Ηράκλειο, Χερσόνησο και άλλες περιοχές του Νομού Ηρακλείου.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο Σχολείο στο 2810.761.696, ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.mousiko.gr.

Σχόλια