Σε ρυθμούς… Run Greece το Ηράκλειο!

Ηράκλειο
Σε ρυθμούς… Run Greece το Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες άνθρωποι αναμετρήθηκαν με το χρονόμετρο αλλά πολύ περισσότερο προσωπικούς στόχους που έχουν να κάνουν με τη άθληση και την υγεία, ενισχύοντας μαζί με τη wind το «Σπίτι των Αγγέλων», όπου θα διατεθούν φέτος τα έσοδα από τις συμμετοχές

Πάθος και ενθουσιασμός στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που έδωσε χρώμα και παλμό στην πόλη του Ηρακλείου το Run Greece 2018 το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 4.000 συμμετοχές παιδιών και ενηλίκων.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά δρομείς, επαγγελματίες, αλλά πάνω απ’ όλα ερασιτέχνες που έβαλαν στη ζωή τους την άθληση, έδωσαν το παρών στην αφετηρία των αγώνων 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων αλλά και τη διαδρομή για τα παιδιά.

Χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Κρήτης και της Ελλάδας αναμετρήθηκαν με το χρονόμετρο αλλά πολύ περισσότερο προσωπικούς στόχους.

Μεγάλος χορηγός της αθλητικής διοργάνωσης που εξελίσσεται σε σημαντικό θεσμό, η WIND Ελλάς η οποία ενισχύει φέτος το Σπίτι των Αγγέλων όπου θα διατεθούν τα έσοδα από τις συμμετοχές.

Η γιορτή του μαζικού αθλητισμού που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», την αλληλεγγύη τον εθελοντισμό και προβάλλει την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ-ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου, ενώ στηρίχθηκε για μια ακόμη φορά στην προσφορά πολλών εθελοντικών φορέων, οργανώσεων και υπηρεσιών.

Στον παιδικό αγώνα συμμετείχαν 978 παιδιά, Στην εκκίνηση βρέθηκαν για να εμψυχώσουν τα παιδιά η πρωταθλήτρια στίβου Άννα Βασιλείου και ο Στέφανος - Λυκούργος Τσάκωνας.

Στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων έτρεξαν 2.896 δρομείς, και στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων 512 δρομείς.

Σημειώνεται ότι η διαδρομή, φέτος, εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στο κέντρο της πόλης, τροποποιήθηκε με την αφετηρία και τον τερματισμό να μεταφέρονται στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News