Εντυπωσιακές εικόνες: Ξεναγηθείτε στο «Νίκος Καζαντζάκης» λίγο πριν τα μεγάλα εγκαίνια

Ηράκλειο
Εντυπωσιακές εικόνες: Ξεναγηθείτε στο «Νίκος Καζαντζάκης» λίγο πριν τα μεγάλα εγκαίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες πριν τα επίσημα εγκαίνια από τον υπουργό υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο φωτογραφικός φακός του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, μπήκε στη νέα πτέρυγα και κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες

Εκσυγχρονισμένο και άκρως εντυπωσιακό το αεροδρόμιο Ηρακλείου, δεν έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, μετά την ανακατασκευή και αναβάθμιση που έγινε σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα, χωρίς κανένα κόστος για το ελληνικό δημόσιο, αφού οι εργασίες χρηματοδοτήθηκαν εξολοκλήρου από τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (Duty Free Shops).

Μέσα σε μόλις 5 μήνες το αεροδρόμιο εκσυγχρονίστηκε, έγινε επέκταση κατά 2.900 τμ ενώ άλλα 8.000 ανακαινίστηκαν και ταυτόχρονα αυξήθηκαν οι πύλες  για τις αφίξεις και αναχωρήσεις των επιβατών.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έδωσε απάντηση σε όσους κριτικάρουν την κυβέρνηση για μη συμμετοχή στη χρηματοδότηση του έργου ενώ  δήλωσε ότι η κατασκευή το νέου διεθνούς αεροδρομίου θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ξεχωριστό πόλο έλξης αποτελούν τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών που  καταλαμβάνουν έκταση 2200 τ.μ., με ιδιαίτερη διακοσμητική καθώς και έξι νέα ανακαινισμένα καταστήματα εστίασης στις αναχωρήσεις και δυο στους χώρους check in.

Πρόκειται για ολοκαίνουρια πολυτελή καταστήματα με προϊόντα επώνυμα σε προσιτές τιμές προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στους ταξιδιώτες που φεύγοντας παίρνουν μαζί τους γεύσεις και αρώματα από την Κρήτη.

Η Κρήτη απέκτησε ένα αεροδρόμιο ισάξιο της δυναμικής της στον τομέα του τουρισμού, με την εικόνα που πρέπει να έχει ως διεθνής ευρωπαϊκός αερολιμένας. Μέχρι την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, το Νίκος Καζαντζάκης άλλαξε όψη και μαζί και την τελευταία εντυπωσιακή εικόνα που παίρνουν από την Κρήτη οι επισκέπτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News