Οι μαθητές του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου… γνωρίζουν καλά από μουσική

Ηράκλειο
Οι μαθητές του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου… γνωρίζουν καλά από μουσική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέπρεψε η μουσική ομάδα του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.

Για το λόγο αυτό, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου συγχαίρει τη Μουσική ομάδα του σχολείου μας, η οποία υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Κικής Καγιαβά, διακρίθηκε στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του φεστιβάλ κ. Ευθυμιάδης Νίκος:

«[...] Η θαυμάσια  Χορωδία σας προσέφερε αξιόλογες ερμηνείες και ειδικότερα μας προσέφεραν διαφορετικό ηχόχρωμα και μια άλλη ατμόσφαιρα. Η Χορωδία σας  ήταν πειθαρχημένη και ομοιογενής με πολύ ωραίο ήχο. Πραγματικά, κύριε Παυλίδη, η Χορωδία σας, άφησε θετικές εντυπώσεις για την απόδοση του προγράμματος της, το οποίο ερμήνευσε με καλή άρθρωση και σκηνική παρουσία. [...]»

Επίσης προκρίθηκε για να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς του εξωτερικού:

«[...] Θεωρούμε ότι η Χορωδία σας πληροί τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στους διαγωνισμούς της Ιταλίας, στο Pagani ή στην Cosenza τον Απρίλιο και εγκρίνουμε επίσης τη συμμετοχή σας στο σημαντικό Μουσικό – Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλέρνο της Ιταλίας από 23 έως 28 Ιουλίου 2018 που συνδυάζει συναυλία, χορωδιακό εργαστήρι, συμμετοχή και συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Νάπολης και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μουσικό-εκπαιδευτικά θέματα. [...]»

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News