Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Ελάτε να «βρούμε» το πάρκο του Κατσαμπά που... χάθηκε στα ξερόχορτα

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, 10:30 πμ, «Πάρκο της σοφίας» στον Κατσαμπά

Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε το πάρκο του Κατσαμπά, το «πάρκο της σοφίας» που εδώ και πολύ καιρό έχει «χαθεί» στα ξερόχορτα και τα σκουπίδια.

Μάλιστα, το neakriti.gr είχε αναδείξει προσφάτως το πρόβλημα που υπάρχει στο συγκεκριμένο πάρκο το οποίο βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό σημείο, επί της λεωφόρου Καζαντζίδη.

Το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι και το ESN Heraklion μας προσκαλούν την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 10:30 το πρωί στο «πάρκο της σοφίας» στην περιοχή του Κατσαμπά, προκειμένου να το καθαρίσουμε όλοι μαζί, δίνοντας τη σημασία που του αξίζει!

Να βάλουμε τις φόρμες μας, τα γάντια μας και να πιάσουμε δουλειά προκειμένου τα παιδιά που παίζουν καθημερινά εκεί, να βρίσκονται σε ένα καθαρό χώρο και να μην ενοχλούνται από τη βρωμιά και τα ξερόχορτα.

Μπορεί τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσαμπά «Γιώργος Σεφέρης» να απογοητεύονται βλέποντας σε τι κατάσταση βρίσκεται το πάρκο το οποίο με τόση αγάπη φρόντισαν να «αναγεννήσουν» πριν από δύο χρόνια, όμως τώρα δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία ενόψει της πανελλαδικής δράσης «Let’ s do it Greece».

 

Σχόλια