Ηράκλειο

Προλαμβάνεται το μελάνωμα; - Τι πρέπει να γνωρίζω;

Ο Μάιος είναι ο μήνας της ενημέρωσης και της πρόληψης μελανώματος. Πώς μπορώ να προστατευτώ από τις βλαβερές συνέπειες που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. ΦροντίΖΩ, περιορίΖΩ και προστατεύω τον εαυτό μου. Ενημερώνομαι σωστά και υπεύθυνα.

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω διοργανώνει ομιλία με εξέταση σπίλων (ελιών) από τον Δερματολόγο Ιατρό κ. Γεώργιο Επιτροπάκη με το κατωτέρω πρόγραμμα.

Στο Δήμο Φαιστού στο Πολύκεντρο Μοιρών, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στις 11:00 - 11:30 ομιλία και εν συνεχεία στο Δημαρχείο Μοιρών εξέταση των δημοτών που θα προσέρχονται μέχρι τις 15:30 μ.μ.

Στο Δήμο Ηρακλείου στο Πολύκεντρο (δίπλα στο ΚΕΠ) Πλατεία Λιονταριών  το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:30 μμ. με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα των Μοιρών.

Ποια είναι τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου (ελιάς)-μελανώματος; Ποιοι διατρέχουν κίνδυνο; Που πρέπει να απευθυνθώ. Αυτά και άλλα πολλά ο Ιατρός Δερματολόγος κ. Γεώργιος Επιτροπάκης και η Ομάδα Εθελοντών κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω με έντυπο υλικό σας περιμένουν πρόθυμοι να απαντήσουν και στις δικές σας ερωτήσεις.

Σχόλια