Διπλοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΗ και διπλό... σοκ

Ηράκλειο
Διπλοί λογαριασμοί της ΔΕΥΑΗ και διπλό... σοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί οι καταναλωτές λαμβάνουν διπλούς λογαριασμούς και τι θα πρέπει να κάνουν;

Τραγελαφικές καταστάσεις με φόντο τη λειψυδρία, στον Δήμο Ηρακλείου, με τη ΔΕΥΑΗ να τα κάνει …"μούσκεμα" στους λογαριασμούς, προκαλώντας ...σοκ και αγανάκτηση σε εκατοντάδες καταναλωτές που ανοίγουν τον φάκελο, τις τελευταίες μέρες.

Αντί για έναν αντικρίζουν δυο λογαριασμούς! Τον δικό τους και ενός άλλου δημότη από άλλη γειτονιά του Ηρακλείου.Όπως ανέφερε καταγγέλλουσα: «Έχει γίνει ένα μπάχαλο γιατί βλέπω τον ένα λογαριασμό και έχει το όνομά μου και στο δεύτερο δεν έχει το δικό μου, έχει άλλο όνομα οπότε κατάλαβα ότι είναι λάθος».

Αρκετοί δημότες πετούν τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΗ που δεν τους αφορά, ενώ άλλοι τον παραδίδουν στον ταχυδρόμο, του οποίου ο σάκος βαραίνει από τις πολλές επιστροφές λογαριασμών.

Την ίδια στιγμή, δημότες αναζητούν απαντήσεις για τους λογαριασμούς νερού που δεν έλαβαν από τη ΔΕΥΑΗ, καθώς οι λογαριασμοί τους βρίσκονται σε άλλα σπίτια δημοτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα είναι τεράστιο σε αρκετές γειτονιές στο κέντρο του Ηρακλείου, στις Πατέλλες, στη Κηπούπολη, στην Αγία Αικατερίνη, στη περιοχή του Μπεντεβή, του Κατσαμπά, της Φιλοθέης και όχι μόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News