Λήξη θητείας για τον Καλλέργο Βουλγαράκη

Κρήτη
Λήξη θητείας για τον Καλλέργο Βουλγαράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης, ανακοινώνει ότι δε θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του κόμματος που θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου.

Ο κ. Βουλγαράκης, εκτός των άλλων ευχαρίστησε και το γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξη του στον τοπικό μηχανισμό του κόμματος, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το κόμμα ως στρατιώτης. 

Μέσα σε ένα κλίμα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο και με ανάμεικτα συναισθήματα όπως παραδέχτηκαν οι συνεργάτες του κ. Βουλγαράκη, που η ανάδειξη του ως προέδρου στο τιμόνι της ΝΟΔΕ Ηρακλείου συνέπεσε χρονικά με την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, μίλησαν για τις επικείμενες εκλογές, με το βλέμμα στραμμένο στη νίκη στις εθνικές εκλογές, όπως ειπώθηκε.

Έγινε λόγος για μια καινοτόμα και πάνω απ' όλα δημοκρατική διαδικασία κατά την οποία δίδεται ουσιαστικός ρόλος στα μέλη που απαρτίζουν το κόμμα, μια διαδικασία που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα κόμματα και κυρίως για την κυβέρνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News