Mellon Run: Πατέρας, γιος και... εγγόνια στα… ίδια βήματα

Ηράκλειο
Mellon Run: Πατέρας, γιος και... εγγόνια στα… ίδια βήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία οικογένεια που έχει ταυτιστεί με τον αθλητισμό, δίνει για άλλη μία φορά το παράδειγμα σε όλους εμάς να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας. Δεν είναι άλλη από την οικογένεια Σπυριδάκη, με αρχηγό και μπροστάρη τον Γιώργο Σπυριδάκη, τον επί 22 χρόνια πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών, τον γιό του Γιάννη και τα δύο παιδιά του, τον Γιώργο 11 ετών και τον Νίκο 7.

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Σπυριδάκης η «ψυχή» του Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών, θα συμμετάσχει στο 2ο αγώνα δρόμου Mellon Run - στο Φράγμα της Φανερωμένης - που θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», την Κυριακή 20 Μαΐου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, αγωνιστή, που έδωσε το προβάδισμα του Συλλόγου, που αγάπησε και αγαπά και που εξακολουθεί να στηρίζει, όσο θερμά και έμπρακτα στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις και τώρα τον διαδέχονται επάξια, ως συνεχιστές του έργου του ο γιος, του Γιάννης με τα δύο του παιδιά, τα εγγόνια του, με συμμετοχές σε αντίστοιχους αγώνες, αλλά και διακρίσεις.

Πατέρας, γιος και εγγόνια λοιπόν την Κυριακή 20 Μαΐου είναι έτοιμοι να στηρίξουν άλλον έναν αγώνα με τη συμμετοχή τους, στον οποίο μπορούμε να λάβουμε μέρος και εμείς σε μία από τις 3 διαδρομές! Τα 16 χιλιόμετρα, το γύρο του φράγματος της Φανερωμένης, τα 6 χιλιόμετρα, τρέξιμο και πεζοπορία και 1 χιλιόμετρο για τα παιδιά.

Ο ίδιος στηρίζοντας τη δράση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, αναφέρει πως όλοι μας θα μπορούσαμε να έρθουμε στη θέση που είναι τώρα αυτοί οι άνθρωποι, προτρέποντας μικρούς και μεγάλους και άτομα κάθε ηλικίας να λάβουν μέρος σε αυτό τον διαφορετικό αγώνα.

Σε έναν αγώνα που δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά και να ανακαλύψεις τη φύση, συμπληρώνουμε εμείς.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν ένα πακέτο με το chip χρονομέτρησης και τον αριθμό τους, καθώς και την μπλούζα του αγώνα. Επίσης θα απονεμηθούν σε όλους και ξεχωριστά στους  νικητές κάθε κατηγορίας.

Πληροφορίες και εγγραφές θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.mellonkriti.gr καθώς και την σελίδα στο facebook @mellonkriti.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News