Τα συγκινητικά λόγια της αναισθησιολόγου που τραυματίστηκε σε ασθενοφόρο

Ηράκλειο
Τα συγκινητικά λόγια της αναισθησιολόγου που τραυματίστηκε σε ασθενοφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της η αναισθησιολόγος που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο και μίλησε για την περιπέτεια που είχε.

Με μια συγκινητική ανάρτησή της η αναισθησιολόγος Σοφία Παπαντωνάκη που τραυματίστηκε μέσα σε ασθενοφόρο τη στιγμή της διακομιδής δύο νεογνών αναφέρεται στην περιπέτεια που βίωσε, από την εντατική του Βενιζελείου. Με λιτό τρόπο ευχαρίστησε τους γιατρούς και όσους στάθηκαν στο πλευρό της αναφέροντας ότι πονάει αλλά βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου.

Αναλυτικά σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Θέλω να γράψω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την αγάπη το ενδιαφέρον και τη δύναμη που μου δίδεται ακόμα κ εδώ μέσα στην Εντατική...θέλω να πω ότι είμαι καλύτερα....Πονάω Αλλά είμαι καλύτερα χωρίς να κινδυνεύω...Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου που με φροντίζουν με το καλύτερο τρόπο κ ευχαριστώ συναδέλφους φίλους γνωστούς κ αγνώστους για αυτό που μου δείχνετε από το πρώτο λεπτό του ατυχήματος μας...Δε μπορεί να ξεχαστεί αυτό Πότε!!!έτσι απλά να σας πω Ευχαριστώ που με αγαπάτε!!».

Η αναισθησιολόγος παραμένει στην ίδια κατάσταση και εκτός κινδύνου στην εντατική, ενώ δεν αποκλείεται στη διάρκεια της ημέρας να μεταφερθεί στην κλινική. Σε ότι αφορά στα νεογνά - το ένα εκ των οποίων είναι διασωληνωμένο- νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα νεογνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News