Το neakriti.gr στο κορυφαίο περιοδικό Marketing της Ελλάδας

Ηράκλειο
Το neakriti.gr στο κορυφαίο περιοδικό Marketing της Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελένη Κοκοσάλη, εμπορική διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, μιλά αποκλειστικά στο Marketing Week, για τον επιτυχημένο επανασχεδιασμό του site και τη δυναμική που έχει αναπτύξει στην αγορά.

Για τη χρονιά «σταθμό» του neakriti.gr μίλησε η εμπορική  διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV κ. Ελένη Κοκοσάλη στο περιοδικό Marketing Week και τη δημοσιογράφο Ευγενία Κουτήφαρη.

Για την ανανεωμένη εικόνα της εμφάνισής του, αλλά και για το πόσο εύχρηστο είναι. Η κ. Κοκοσάλη, τόνισε ότι είναι ένα εύχρηστο site, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους χρήστες μικρούς και μεγάλους.  

«Θέλουμε να απολαμβάνουν οι χρήστες την εμπειρία της ενημέρωσης με την άνεση της πρόσβασης από όποιο μέσο τους βολεύει: από τον υπολογιστή, το κινητό, το tablet, και μέσω των apps για android ή IOS συσκευές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης μίλησε για το πώς τα περιφερειακά μέσα μπορούν να αυξήσουν το κοινό τους, αλλά και τα διαφημιστικά τους έσοδα. Το μυστικό όπως τόνισε είναι ο σεβασμός στο κοινό, στον πολίτη και στον διαφημιζόμενο πελάτη, χρειάζεται συνέπεια και υπομονή και σχέσεις εμπιστοσύνης.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News