default-image

Ντυνόταν αστυνομικός και στρατιωτικός και εξαπατούσε Κρητικούς

Ηράκλειο
Ντυνόταν αστυνομικός και στρατιωτικός και εξαπατούσε Κρητικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη ικανότητες στην… πειθώ και μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική φαίνεται ότι είχε 46χρονος ο οποίος κατάφερε να εξαπατήσει Κρητικούς και να τους πείσει- όχι μόνο ότι κατείχε αξίωμα- αλλά και ότι μπορούσε να μεσολαβήσει ώστε να βρουν λύση στα προβλήματά τους.

Εμφανιζόταν ως αξιωματικός στρατού, αστυνομικός, διοικητής Ε.Υ.Π.), φορώντας σε κάθε περίπτωση την προβλεπόμενη στολή, και έταζε σε ανυποψίαστους πολίτες από ελάφρυνση χρεών μέχρι ακύρωση προστίμων φυσικά με το αζημίωτο. Συγκεκριμένα όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2016 έως και την 03.04.2018 ο 46χρονος διέπραξε τέσσερις περιπτώσεις απατών και αντιποίηση αρχής, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της υπηρεσίας στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: στολές παραλλαγής με διακριτικά Ελληνικού Στρατού, καπέλο τύπου τζόκεϊ με το σήμα της αστυνομίας, μπουφάν με διακριτικό «δυνάμεις άμυνας φρούρησης», κυνηγετικό όπλο, ράβδος με τη θήκης της, διάφορα προσωπικά έγγραφα παθόντων και έτερων πολιτών.

Ο 46χρονος συνελήφθη για τις υποθέσεις απάτης και αντιποίησης αρχής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Λασίθι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News