Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Επαγγελματίες γυναικολόγοι & φοιτητές μη χάσετε το Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, 8:15 πμ, Ibis Styles Heraklion Central

Το σημαντικό στη δουλειά κάθε επαγγελματία είναι να ενημερώνεται και συνεχώς να εξελίσσεται πάνω στον τομέα στον οποίο απασχολείται.

Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Μαιευτική & Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Να ενημερώσει τους επαγγελματίες υγείας που υπηρετούν την υγεία της γυναίκας στην Κρήτη.

Γι’ αυτό διοργανώνουν το 10ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Ηράκλειο το διήμερο 21 και 22 Απριλίου.

«Με την συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών στοχεύουμε στην ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας που υπηρετούν την υγεία της γυναίκας στην Κρήτη για τις εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των Γυναικολογικών παθήσεων και τις εξελίξεις στο χώρο της Μαιευτικής» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, τονίζεται:

«Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου έχει καταρτίσει ένα διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με αξιόλογες παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από όλη την Ελλάδα. Προσκαλούμε τους συνάδελφους Μαιευτήρες- Γυναικολόγους, τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που συν-υπηρετούν μαζί μας στην προαγωγή της καλής υγείας της γυναίκας, τις μαίες και νοσηλεύτριες καθώς και τους φοιτητές να στηρίξουν την επιτυχημένη διεξαγωγή του συνεδρίου. Η επιστημονική αυτή συνάντηση αποτελεί επίσης και μια ξεχωριστή ευκαιρία να ανανεώσουμε παλιές φιλίες και να δημιουργήσουμε νέες.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και του Δ.Σ. της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας Κρήτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους διακεκριμένους προέδρους και ομιλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους και την προσφορά τους. Η οργανωτική επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη διοργάνωση του συνεδρίου.

Η παρουσία σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια