Αντί για αρχαία, αντίκρισαν ... λουκέτο στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Ηράκλειο
Αντί για αρχαία, αντίκρισαν ... λουκέτο στο Αρχαιολογικό Μουσείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και όμως σε ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά μουσεία της χώρας, αυτό του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, χιλιάδες τουρίστες αντικρίζουν κλειστές πόρτες μετά τις 4 το μεσημέρι.

Και όλα αυτά συμβαίνουν, παρά το γεγονός ότι η επίσημη διαδικτυακή σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου ενημερώνει τους τουρίστες για το θερινό ωράριο το οποίο ισχύει από τις αρχές του μήνα από τις 8 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ.

Το πρόβλημα οφείλεται στην μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στη πρόσληψη εποχικού προσωπικού, με τις επιπτώσεις να είναι αισθητές και στα τουριστικά καταστήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 66 άτομα αναμένεται να πιάσουν δουλειά μετά τις 22 του μήνα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, γεγονός που θα επιτρέψει τη λειτουργία του θερινού ωραρίου έως τις 8 το βράδυ.

Αρνητικές εικόνες για τον Πολιτισμό και αλαλούμ στα πλάνα των επισκέψεων, καταστάσεις που προκαλούν ποικίλα σχόλια από τουρίστες, όπως και το γεγονός ότι είναι κλειστό το αναψυκτήριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο, λόγω των αγκυλώσεων που υπήρξαν στη διαδικασία μίσθωσης κυλικείων σε 11 αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News