Έσπασε αγωγός και γέμισαν λύματα οι δρόμοι

Ηράκλειο
Έσπασε αγωγός και γέμισαν λύματα οι δρόμοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία απίστευτη εικόνα αντικρύζουν όσοι ζουν ή περνούν από περιοχή της Παπαναστασίου η οποία έχει γεμίσει με… λύματα! Η κατάσταση είναι αφόρητη και υπάρχει έντονη δυσοσμία που καθιστά άκρως απαγορευτική τη διέλευση από το σημείο εγκυμονώντας παράλληλα κίνδυνο για την δημόσια υγεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε ένας αγωγός με αποτέλεσμα τα λύματα να κατακλύσουν τη γειτονιά και το μέρος να αποτελεί αναμφισβήτητα υγειονομική «βόμβα» που αναμφισβήτητα είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.

Οι εικόνες από το video που ανέβασε ο κ. Μαρίνος Χατζηδάκης στο facebook «μιλούν» από μόνες τους: τα λύματα που έχουν βγει από τον αγωγό στην οδό Καλαμάτας και Πετρίδη καθιστά δύσκολο για τους περαστικούς και κατοίκους ακόμα και να περπατήσουν στο δρόμο, με τη ΔΕΥΑΗ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να έχει ενημερωθεί.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται ένα συνεργείο της ΔΕΥΑΗ που προσπαθεί να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα αλλά και όχημα της πυροσβεστικής για να προχωρήσει στην πλύση του οδοστρώματος όπως και αστυνομία. 

Ενώ εκτός απο λύματα έχει βγει στην επιφάνεια και πετρέλαιο γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News