Νεκρός ο οδηγός που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

Ηράκλειο
Νεκρός ο οδηγός που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πιο δυσάρεστη κατάληξη είχε το ατύχημα που σημειώθηκε χτες το βράδυ στο ύψος του κοιμητηρίου του Αγίου Κωνσταντίνου.

Νεκρός είναι ο 36χρονος οδηγός ο οποίος λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα πριν προλάβει καν να αντιδράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα του θλιβερού ατυχήματος ήταν και τα ανήλικα παιδιά του άτυχου άντρα, οι οποίοι όμως δεν τραυματίστηκαν.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 36χρονο, όμως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και έτσι ο άντρας έφυγε από τη μία στιγμή στην άλλη αφήνοντας πίσω του μία οικογένεια να θρηνεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο το νήμα της ζωής του "κόπηκε" απότομα και ξαφνικά.

Στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, καθώς και να ρυθμίσει την κυκλοφορία, αφού για αρκετή ώρα υπήρξε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News