Ηράκλειο

Γεμίζει με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία του, Δήμος της Κρήτης

Με μια έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 2.395.091,75 ευρώ το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει τον Δήμο Μαλεβιζίου με στόχο την κάλυψη υποχρεώσεων παλαιότερων ετών, που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση που δίνει την ευκαιρία στο Δήμο να τακτοποιήσει πολύχρονες εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί και που χωρίς αυτή τη χρηματοδότηση, ήταν αδύνατη η κάλυψή τους.

Τόσο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος, ευχαρίστησαν θερμά τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη για την υποστήριξη, όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη για την παρέμβασή του.

Τόνισαν παράλληλα ότι το Υπουργείο Εσωτερικών αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή, με στόχο την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του Μαλεβιζίου. Ευχαρίστησαν επίσης την προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου Κλεάνθη Αθανασάκη και όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τον ιδανικό τρόπο διεκπεραίωσης των οικονομικών υποθέσεων του Δήμου Μαλεβιζίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια