default-image

Επί ποδός η Τροχαία για τους εκδρομείς του Πάσχα

Ηράκλειο
Επί ποδός η Τροχαία για τους εκδρομείς του Πάσχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη η παρουσία της Τροχαίας στο Οδικό Δίκτυο της Κρήτης - Στόχος η αποτροπή επικίνδυνων παραβάσεων

Σε αγώνα δρόμου για να αποτρέψουν δυσάρεστα στους δρόμους της Κρήτης βρίσκονται τα Τμήματα Τροχαίας που εφαρμόζουν το σχεδιασμό για την εποπτεία του ΒΟΑΚ, αλλά και του επαρχιακού δικτύου όπου η κίνηση είναι αυξημένη τις μέρες των γιορτών.

Στόχος της εμφανούς αστυνόμευσης στους δρόμους της Κρήτης είναι η αποτροπή επικίνδυνων παραβάσεων που θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους ασυνείδητους οδηγούς αλλά και όσους κινούνται γύρω τους.

Η προειδοποίηση των αρχών είναι σαφής καθώς οι επιπτώσεις για όσους βρεθούν να παρανομούν προβλέπονται βαρύτατες ιδίως στις περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται η χρήση αλκοόλ, όπως έχει επισημάνει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης.

Και φέτος όμως πολλοί είναι εκείνοι που βρέθηκαν στο τιμόνι χωρίς ενδοιασμούς παρότι κατανάλωσαν αλκοόλ, όπως προδίδουν τα αποτελέσματα των αλκοτέστ που έγιναν. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο κέντρο του Ηρακλείου, 15 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν σε κατάσταση μέθης, ενώ η εικόνα αυτή επαναλήφθηκε και τη νύχτα της Ανάστασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News