Λαμπάδες, αυγά και… χαμόγελα για τα παιδιά που θα περάσουν το Πάσχα στο νοσοκομείο  

Ηράκλειο
Λαμπάδες, αυγά και… χαμόγελα για τα παιδιά που θα περάσουν το Πάσχα στο νοσοκομείο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία ξεχωριστή κίνηση προχώρησε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αφού μοίρασε λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και αμέτρητα χαμόγελα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ.

Τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου δώρισαν τις λαμπάδες και τα σοκολατένια αυγά στα παιδιά που βρίσκονται στην Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική κλινική, αλλά και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Σήμερα μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δωρίσανε λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική και ΜΕΘ Παίδων κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

Η φετινή Λαμπρή βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους ξανά με νέα αντιλαϊκή επίθεση και με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν στην γειτονιά μας.

Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας, πίστη στις δυνάμεις του, αποφασιστικότητα να βγάλει από τη μέση καθετί που τον εμποδίζει να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του.

Ο αγώνας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους είναι άρρηκτα δεμένος με τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, η οποία τσακίζει μισθούς, συντάξεις, εργατικά δικαιώματα με τον ίδιο ζήλο, που προωθεί την περιβόητη “γεωστρατηγική αναβάθμιση”, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και είναι ανάγκη να μπει στην πρώτη γραμμή των αγώνων ΟΛΟΥ του λαού.

Το ΔΣ του σωματείο απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη για να προχωρήσουμε σε αγωνιστικούς δρόμους που θα φέρουν την ΕΙΡΗΝΗ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News