Τους «πρόδωσαν» τα πλαστά έγγραφα & δεν κατάφεραν να φύγουν

Ηράκλειο
Τους «πρόδωσαν» τα πλαστά έγγραφα & δεν κατάφεραν να φύγουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» δεν έχουν σταματήσει και… όχι αδίκως!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου έκαναν έλεγχο σε έναν 25χρονο Σύριο ο οποίος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ελλάδας και είχε σκοπό να ταξιδέψει για Ολλανδία.

Την ίδια ώρα όμως συνελήφθη και μία νεαρή Ελληνίδα ηλικίας μόλις 20 ετών, με την κατηγορία πως από εκείνη προμηθεύτηκε ο αλλοδαπός τα πλαστά έγγραφα και εκείνη προσπάθησε να τον διευκολύνει να φύγει από την Ελλάδα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μεγάλο Σάββατο: Η ημέρα των… συλλήψεων

Και οι συλλήψεις του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου δε σταματούν εδώ, αφού και το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου οι έλεγχοι έβγαλαν «λαβράκι».

Συγκεκριμένα, τέσσερις αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας και Βουλγαρίας, με σκοπό να φύγουν από την Ελλάδα και να φτάσουν στη Γερμανία.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Πακιστανό, έναν 27χρονο Ιρακινός, ένα 30χρονο Ιρανό, αλλά και μία 51χρονη γυναίκα από το Αφγανιστάν.

Τα πλαστά έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News