Αποκτούν ξανά «ζωή» 20 παιδικές χαρές στο κέντρο

Ηράκλειο
Αποκτούν ξανά «ζωή» 20 παιδικές χαρές στο κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύμβαση για την ανακατασκευή παιδικών χαρών στη Λότζια προϋπολογισμού 40.000 ευρώ υπογράφηκε την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018.

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. Πρόκειται για ένα έργο με αρχικό προϋπολογισμό της τάξης των 400.000 ευρώ και τελικό ποσό σύμβασης με την έκπτωση 175,309 ευρώ για 20 παιδικές χαρές εντός και εκτός των τειχών της πόλης του Ηρακλείου.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου και έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης «οι παιδικές χαρές είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα το οποίο δικαιωματικά κατατάσσεται στις πρώτες προτεραιότητες μας. Με τη σύμβαση που υπογράψαμε θα γίνουν παρεμβάσεις σε 20 κεντρικές παιδικές χαρές με εγκατάσταση σύγχρονων και ασφαλών παιγνιδιών ώστε σύντομα να λάβουν την επίσημη πιστοποίηση. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο μέχρι να ανακατασκευάσουμε το σύνολο των παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News