«Μην ενοχλείτε οδηγώ» - Ρίχτηκαν σε μία «διαφορετική» μάχη

Κρήτη
«Μην ενοχλείτε οδηγώ» - Ρίχτηκαν σε μία «διαφορετική» μάχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυροσβέστες άφησαν για λίγο τις μάνικες και ρίχτηκαν στη «μάχη» της ενημέρωσης των πολιτών.

Πυροσβέστες αλλά και εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας κατέβηκαν σε κομβικά σημεία του Ηρακλείου προκειμένου να ενημερώσουν τους διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς.

Μέσα από φυλλάδια που μοίρασαν από τις 11 το πρωί τη Μεγάλη Τετάρτη ενημέρωσαν αναφορικά με την πρόληψη των υπαίθριων πυρκαγιών, καθώς και ενημερωτικό υλικό για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Η διανομή έγινε σε διερχόμενους οδηγούς, στους κόμβους Μπεντεβή και Γιόφυρου Ηρακλείου, στον κυκλικό κόμβο Πύργου- Χάρακα, στην είσοδο των Μοιρών, στον κόμβο εισόδου Άνω Βιάννου και στον κόμβο Χερσονήσου –Καστελίου.

Η δράση αυτή είχε ως σκοπό: α) στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη των υπαίθριων πυρκαγιών, για τις ενέργειες τους όταν αντιληφθούν ύποπτο καπνό ή πυρκαγιά στην ύπαιθρο, καθώς και για τους τρόπους  προστασίας τους από τους  κινδύνους των υπαίθριων πυρκαγιών β) στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών στην πρόληψη των  τροχαίων ατυχημάτων, ενόψει  και της εξόδου για τον εορτασμό του Πάσχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News