Ηράκλειο

Ξύλο, ένταση και... αίμα έξω από τα δικαστήρια

Άναψαν τα αίματα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου εξαιτίας δίκης που αφορά την πρόσφατη υπόθεση ζωοκτονίας στο Καστέλι.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφότου οι εμπλεκόμενοι βγήκαν από το δικαστικό μέγαρο, υπήρξαν συμπλοκές και ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο στο κεφάλι.


Στο σημείο έφθασε άμεσα το ΕΚΑΒ για την παραλαβή του ατόμου που τραυματίστηκε και σε σχετικά καλή κατάσταση μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. 

Στο σημείο βρισκόταν και ισχυρή αστυνομική δύναμη ωστόσο τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν με σκηνές απείρου κάλλους να λαμβάνουν χώρα και τους αστυνομικούς να παραμένουν στο σημείο για αρκετή  για την αποφυγή περαιτέρω άσχημων επεισοδίων.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Σπανουδάκης, δικηγόρος του θύματος, έκανε λόγο για αναίτια και απρόκλητη επίθεση προς τον πελάτη του και ότι αν και εισαγγελικές αρχές πείστηκαν ότι δεν υπάρχει ένδειξη ενοχής από τον πελάτη του, άτομα από την άλλη πλευρά προσπαθούσαν να δημιουργήσουν έντασή, προσθέτοντας ο ίδιος συγκεκριμένα, ότι νωρίτερα στο γραφείο του ανακριτή, η άλλη πλευρά είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν  σίγουρη ότι τα τρία άτομα που κατηγορούνται, διέπραξαν το αδίκημα της ζωοκτονίας.

Να σημειωθεί επισης ότι και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι μέσω δικηγόρων έχουν υποστηρίξει ότι θα χρησιμοποιήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες μετά και τα επεισόδια που υπήρξαν σήμερα. 


Ενώ ο κ. Κοκοσάλης, δικηγόρος ενός εκ των τριών κατηγορουμένων, καταδίκασε το γεγονός και υποστήριξε ότι: ευτυχώς υπήρξε άμεση επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, επικεντρώνοντας παράλληλα και στην φιλική δήλωση που έγινε απο την άλλη πλευρά προτού προς την ανακρίτρια, προτού ξεσπάσουν τα επεισόδια.

Σύμφωνε με τις πληροφορίες έγιναν και προσαγωγές ατόμων στο αστυνομικό μεγάρο Ηρακλείου.

Σχόλια