Eξέλιξη στην υπόθεση με τα 100 σφαγμένα πρόβατα

Ηράκλειο
Eξέλιξη στην υπόθεση με τα 100 σφαγμένα πρόβατα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο δράστης που βρίσκεται «πίσω» από την υπόθεση των 100 σφαγμένων προβάτων που εντοπίστηκαν στο χωριό Γεράκι του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ήδη η αστυνομία προχώρησε σε μια σύλληψη ενός 44χρονου Έλληνα, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, δύο Έλληνες 39 και 40 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κτηνοτρόφος βρήκε περίπου 100 πρόβατά του σφαγμένα , μια εικόνα που του προκάλεσε σοκ και αγανάκτηση.

Η… σφαγή πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ, με την αστυνομία να δρα άμεσα εξιχνιάζοντας την υπόθεση, η οποία – όπως όλα δείχνουν - όλα δείχνουν ότι πρόκειται για κίνηση αντεκδίκησης.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (30.03.2018) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 44χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκτονίας. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα δύο ημεδαπών ηλικίας 39 και 40 ετών για το ίδιο αδίκημα, οι οποίοι και αναζητούνται.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία 49χρονου ημεδαπού, χθες (29.03.2018) το βράδυ άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε περιφραγμένη αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου με χρήση αιχμηρού αντικειμένου θανάτωσαν εκατό 100 προβατοειδή.

Από την αστυνομική έρευνα  του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε η εμπλοκή του 44χρονου στην παραπάνω αξιόποινη πράξη, ο οποίος σήμερα (30.03.2018) τα ξημερώματα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News