Στο «σφυρί» το αυτοκίνητο - αντίκα του Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη

Ηράκλειο
Στο «σφυρί» το αυτοκίνητο - αντίκα του Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «σφυρί» βγαίνει το πανέμορφο, ξεχωριστό αυτοκίνητο – αντίκα του Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη.

«Το επί δεκαετίες ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη, μοιάζει να παίρνει "ζωή", μέσα από τη φροντίδα του κ. Βαγγέλη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια φρόντιζε το ξεχασμένο σπίτι».

Αυτά αναφέρονταν στο ρεπορτάζ της Μιχαέλας Λιονάκη αναφορικά με το αυτοκίνητο – αντίκα που υπήρχε εγκαταλελειμμένο στην αυλή του παλιού αρχοντικού του Εμμανουήλ και της Μαργαρίτας Χαλκιαδάκη. Ωστόσο σήμερα, μόνο δύο μήνες μετά το ρεπορτάζ, η πραγματικότητα φαντάζει εντελώς διαφορετική.

Σήμερα το σπάνιο μοντέλο OPEL του 1957 βγαίνει στο «σφυρί» και μάλιστα με εξωφρενικά χαμηλή τιμή εκκίνησης, που ανέρχεται στα μόλις δέκα ευρώ!

«Το εν λόγω αυτοκίνητο ανήκει στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στο Ηράκλειο Κρήτης. Βρέθηκε μέσα στο κτίριο που απέκτησε για να το διαμορφώσει σε κέντρο πρώτων βοηθειών. (…) Χαρτιά δεν μπόρεσαν να βρεθούν μέχρι στιγμής. Είναι σε αυτή την θέση τα τελευταία 50 χρόνια ακινητοποιημένο…», αναφέρει σε σελίδα του facebook ο κ. Μιχάλης Ρασσιδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αρχοντικό του αείμνηστου Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη και της συζύγου του Μαργαρίτας, το παλιό αρχοντικό, στη συμβολή της Λ. Δημοκρατίας με τη Χαριλάου Τρικούπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News