Χάρη στους εθελοντές το τραπέζι των γιορτών δεν θα είναι φτωχό

Ηράκλειο
Χάρη στους εθελοντές το τραπέζι των γιορτών δεν θα είναι φτωχό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεράκι, ζεστασιά και περίσσευμα αγάπης εθελοντές στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου έβαλαν για λίγο στην άκρη τη δική τους καθημερινότητα για βοηθήσουν ανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Βοήθησαν ώστε το τραπέζι των γιορτών να μην είναι φτωχό και το Πάσχα να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή αγάπης.

Με ικανοποίηση όσοι συμμετείχαν στη δράση είδαν τα είδη που προσφέρθηκαν να πολλαπλασιάζονται στο χώρο της Παναγίας Καμαριανής όπως και η βοήθεια που θα προσφερθεί στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την συντονίστρια της όλης προσπάθειας Αντωνία Tσαγκαράκη που μίλησε στο neakriti.gr «οφείλουμε σαν κοινωνία να αφυπνιστούμε και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε οικογένειες που αυτές τις άγιες ημέρες έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο και σκοπό, ένωσαν τις δυνάμεις τους η ενορία Παναγίας Καμαριανής, η εθελοντική ομάδα «Ζω δρω» και η διαδικτυακή ομάδα «Εμείς κι Εμείς – Γυναίκες μόνο» συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης . Ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία και γίνεται ομαδοποίηση προϊόντων και ακολουθεί το μοίρασμα των προϊόντων στις οικογένειες».

Μάλιστα οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τη δράση αυτή ευχαρίστησαν ιδιώτες και επιχειρηματίες που συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί ο σκοπός, ενώ οι οικογένειες που θα βοηθηθούν θα αισθανθούν πραγματική αγάπη και θαλπωρή αυτές τις γιορτές, χάρη στη βοήθειά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News