Ηράκλειο

Ο μικρός Γιώργος χάρισε δεκάδες πασχαλινά αυγά σε παιδιά

«Η ζωή μας χρειάζεται πράξεις και όχι λόγια» μας ενημερώνει ο Δημήτρης Αποστολάκης μέσα από την εθελοντική ομάδα «Κίτρινη Αποστολή».

Και η ενημέρωση συνεχίζεται αναφέροντας ότι οι γονείς του πρόκειται να βαφτίσουν τον γιο τους τον Ιούνιο. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν από τώρα το πασχαλινό τραπέζι σε δεκάδες οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Χάρισαν λοιπόν κρέας στην Κίτρινη Αποστολή προκειμένου οι άνθρωποι της να το διανείμουν όπου γνωρίζουν ότι υπάρχει ανάγκη ώστε να νιώσουν όλοι στην καρδιά τους το πνεύμα της Ανάστασης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς.

Αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί. Συνόδευσαν την προσφορά τους με κάρτες μέσα από τις οποίες εύχονται στους μελλοντικούς αποδέκτες της ευγενικής προσφοράς τους.

Όμως και ο μικρός Γιώργος θέλησε να χαρίσει κάτι όμορφο και εορταστικό για τις ημέρες του Πάσχα. Σκέφτηκε λοιπόν τι θα ήθελαν παιδάκια στην ηλικία του. Και βρήκε την καλύτερη λύση: μια τεράστια κούτα με σοκολατένια πασχαλινά αυγά θα κάνει παιδάκια στο Ηράκλειο να ξετρελαθούν από τη χαρά τους.

Δύο λαμπρά παραδείγματα που σίγουρα αξίζει να βρουν μιμητές. Δείτε την ανάρτηση της Κίτρινης Αποστολής στο facebook:

Η Κατσιαπη Φωτεινή και ο Γιαννόπουλος Μάνος θα παντρευτούν και θα βαπτίσουν τον γιο τους τον Ιούνιο, αλλά αποφάσισαν να κάνουν νωρίτερα ένα πασχαλινό δώρο σε δεκάδες οικογένειες!!! Προσέφεραν κάρτες με κρέας, και ο μικρός Γιώργος (μεγάλη φατσούλα) μας έδωσε σοκολατένια αυγά για να δοθούν σε άλλα παιδάκια!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην οικογένεια σας!!!!!

Με εκτίμηση Κίτρινη Αποστολή!!

Σχόλια