Έκρυβε «εδώ κι εκεί» πάνω από 16.000 κροτίδες

Ηράκλειο
Έκρυβε «εδώ κι εκεί» πάνω από 16.000 κροτίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και οι συλλήψεις της Αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, δεν έχουν σταματήσει.

Το Πάσχα μάλιστα αποτελεί ιδανική περίοδο για τέτοιους ελέγχους αφού πολλά σπίτια κάθε χρόνο εφοδιάζονται με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, παιδικά αθύρματα.

Αυτή τη φορά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνέλαβαν ένα 49χρονο Κρητικό για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Ο δράστης έκρυβε μία τεράστια ποσότητα από κροτίδες.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι, το κατάστημα και διάφορους αποθηκευτικούς χώρους οι οποίοι ανήκουν στον 49χρονο.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 16.582 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό την περιουσία ενός 48χρονου επιχειρηματία και βρήκαν 2 περίστροφα κρότου – αερίων, 12 πιστόλια κρότου – αερίων, 1.414 φυσίγγια κρότου και ένα πολλαπλό εκτοξευτήρα φωτοβολίδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News