Ηράκλειο

«Μπήκαν» οι στόχοι για τη νέα τουριστική σεζόν

Τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα τουριστική χρονιά, που είναι προ των πυλών, από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, έπειτα από δύο διαδοχικές συσκέψεις που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Μαρτίου, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Στην  πρώτη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Λεμβούχων Αποσκευοφόρων, ο Σύνδεσμος Μονίμων Εργατών Λιμένος Ηρακλείου, η Κοινοπραξία Ρυμουλκών, η Πλοηγική Υπηρεσία και εκπρόσωποι των Ναυτικών Πρακτόρων και συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν όλο το λιμάνι και τη συνεργασία τους.

Στην δεύτερη σύσκεψη για την κρουαζιέρα που  διοργανώνεται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος και αποτελεί πλέον θεσμό, συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της πόλης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγιναν τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν την προηγούμενη χρονιά και διατυπώθηκαν προτάσεις για την επίλυσή τους.

Επισημάνθηκε η ανάγκη για δρομολόγηση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και τέθηκαν οι στόχοι για τη χρονιά που διανύουμε της οποίας οι απαιτήσεις θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένες λόγω της κίνησης που πρόκειται να σημειωθεί στο λιμάνι και στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, κος Απόλλων Φιλιππής, αφού ευχαρίστησε τους φορείς για την μέχρι τώρα συνεργασία, δεσμεύτηκε να προχωρήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στην επίλυση των θεμάτων που τέθηκαν και την αναβάθμιση των υπηρεσιών και υποδομών του λιμένα για την ενίσχυση της κρουαζιέρας, ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων από την δική τους πλευρά δεσμεύτηκαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσουν περαιτέρω επί μέρους διμερείς και τριμερείς συναντήσεις για την αποτελεσματικότερη επίλυση των ζητημάτων.

Σχόλια