Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι παρουσία Μητροπολίτη για διαδημοτικά έργα

Κρήτη
Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι παρουσία Μητροπολίτη για διαδημοτικά έργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαδημοτικά έργα των Δήμων Σητείας και Ιεράπετρας συζήτησαν σήμερα με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, οι δήμαρχοι Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης και Σητείας Θεόδωρος Πατεράκης.

Οι δήμαρχοι αναφέρθηκαν σε μια σειρά από δράσεις και έργα που αφορούν την διαδημοτική συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού και στις όμορες περιοχές, τόσο στο επίπεδο των οδικών έργων που συνδέουν τους δύο δήμους όσο και στα κοινά έργα άρδευσης και ύδρευσης των δύο περιοχών.

Παράλληλα, συζητήθηκε η πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη στα όρια των δύο Δήμων  με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και τα μεγάλα έργα που σχετίζονται με την διαχείριση του υδάτινου δυναμικού και είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και την διαχείριση των απορριμμάτων. Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση οι δύο Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στην θετική συνεργασία που υπάρχει και την στήριξη της Περιφέρεια Κρήτης, ευχαριστώντας τον κ. Αρναουτάκη για την ανταπόκριση στα αιτήματά τους, την ωρίμανση μελετών και χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων σε περιοχές της Σητείας και της Ιεράπετρας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τοπλού Φιλόθεος Σπανουδάκης, που επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη για να του ευχηθούν ενόψει του Πάσχα.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News