Νεαρό δίδυμο ξάφριζε σπίτια, έχοντας… λεία πάνω από 10.000 €

Ηράκλειο
Νεαρό δίδυμο ξάφριζε σπίτια, έχοντας… λεία πάνω από 10.000 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με λεία που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ βρέθηκαν δύο νεαροί άνδρες, αφού εισέβαλλαν όχι σε ένα και δύο, αλλά σε 7 σπίτια, ενώ μόλις χτες προσπάθησαν να εισβάλλουν σε ένα ακόμη.

Οι δύο νεαροί άνδρες, αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας μόλις 20 και 22 ετών, φαίνεται ότι είχαν… προτίμηση σε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και σε… χρυσές λίρες, με τη λεία τους να ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Και μπορεί από την Πρωτοχρονιά μέχρι και την Τρίτη 20 Μαρτίου να δρούσαν ανενόχλητοι, έχοντας διαρρήξει 7 σπίτια στην πόλη του Ηρακλείου, όμως χτες, η δράση τους φαίνεται να έλαβε τέλος, στην προσπάθειά τους να εισβάλλουν σε ένα ακόμη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, χτες το απόγευμα οι δύο νεαροί εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού και επιχείρησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν αντικείμενα, όμως η πράξη τους έγινε αντιληπτή και έτσι διέφυγαν.

Έπειτα από άμεση επιχείρηση της αστυνομίας και ειδικότερα αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου το νεαρό «δίδυμο» εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Μάλιστα, στην κατοχή των δύο νέων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι.

Να σημειωθεί ότι οι δύο δράστες είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα ακόμη αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας τουλάχιστον 10.000 ευρώ, αλλά και 3 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News