Επιβάτες σε… πολύωρη αναμονή, λόγω του αέρα

Ηράκλειο
Επιβάτες σε… πολύωρη αναμονή, λόγω του αέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακυρώσεις πτήσεων, αλλαγές δρομολογίων, αλλά και επιβάτες σε… αναμονή είναι το σκηνικό που επικρατεί σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων, που έφτασαν μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι το γεγονός ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης και έπειτα, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση.

Συγκεκριμένα, από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου, δεν πραγματοποιήθηκε καμία απογείωση, αλλά ούτε και προσγείωση αεροσκαφών.

Μάλιστα, ίδιο ήταν το σκηνικό και από το πρωί της Πέμπτης, καθώς πτήση η οποία ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε, τελικά, στα Χανιά, ενώ, μία ακόμη πτήση από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η οποία επρόκειτο να προσγειωθεί στο Ηράκλειο, δεν πραγματοποιήθηκε καθόλου.

Ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ταλαιπωρία των επιβατών αναμένεται να λάβει τέλος από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και έπειτα, όποτε και τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα ξεκινήσει η πραγματοποίηση των δρομολογίων.

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Βέβαια, η κατάσταση δε φαίνεται να είναι ίδια δια θαλάσσης, αφού, σύμφωνα με ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, τα δρομολόγια των πλοίων αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην ώρα τους και χωρίς προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News