Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Αυθόρμητη Ειρηνική Συνάντηση για να μη χαθεί το χρώμα από τη ζωή μας

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018, 7:00 μμ, Πλατεία Ελευθερίας

Ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε άνθρωπο που θεωρεί «αιχμάλωτους» του καναπέ τους Έλληνες, για κάθε οικογένεια και κάθε παιδί που δεν αρκείται σε όσα του προσφέρει το διαδίκτυο, διοργανώνεται μία αυθόρμητη ειρηνική συνάντηση.

Μια «αντίδραση» για όλα εκείνα που πνίγουν καθημερινά τους πολίτες και αφαιρούν το… χρώμα από τη ζωή τους.

Πρόκειται για μία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου στην πλατεία Ελευθερίας από τις 19:00 έως τις 22:00.

«Για τα παιδιά μας, εμάς τους ίδιους, τους συνανθρώπους μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η πρόσκληση σ’ αυτή τη συγκέντρωση αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι – φίλες!

Σας προσκαλούμε (οικογένειες και παιδιά μας) να συμμετάσχουμε σε μια αυθόρμητη ειρηνική συνάντηση. Αντίδραση για όλα εκείνα που μας πνίγουν καθημερινά και αφαιρούν το χρώμα απ’ τη ζωή μας.

Χωρίς ταυτότητες – ταμπέλες, χωρίς καμία στήριξη από κόμματα, οργανώσεις κλπ.

Εμείς, απλοί άνθρωποι, πολίτες με αγωνίες – προβληματισμούς, για την καθημερινή διαβίωση, τις δουλειές μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Δείχνοντας δύναμη, θα προσφέρουμε ηθική τόνωση και θα στείλουμε μήνυμα ότι μαζί, με δίψα για ζωή. Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο απ’ αυτό που μας σερβίρουν. Ξεκινάμε με ένα εγχείρημα που θα παραδειγματίσει και θα αποδείξει:

Δεν είμαστε αιχμάλωτοι του καναπέ και της ηλεκτρονικής εικονικής πραγματικότητας. Το δυναμικό παρών θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά της κοινωνίας και πόλης μας.

Μπορούμε! Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Με εκτίμηση!»

Σχόλια