Στ. Σμαργιανάκη: Το τσιγάρο με έφερε αντιμέτωπη με 3 είδη καρκίνου

Ηράκλειο
Στ. Σμαργιανάκη: Το τσιγάρο με έφερε αντιμέτωπη με 3 είδη καρκίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλόνισε η Στέλλα Σμαργιανάκη στην εκπομπή Ώρα Αιχμής που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV την μάχη που δίνει με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Η καρκινοπαθής με δύναμη ψυχής μίλησε για το κακό που έκανε στην ίδια το τσιγάρο αλλά και το σοκ που υπέστη όταν πληροφορήθηκε για την διάγνωση που τις άλλαξε την ζωή.

''Θύμωσα με τον εαυτό μου διαγνώστηκα με καρκίνο του πνεύμονα και πήγα για πρώτη φορά στο νοσοκομείο με δύο πακέτα τσιγάρα'' είπε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή η κυρία Σμαργιανάκη που συγκλόνισε με τη δύναμη ψυχής.

"Το τσιγάρο απλά σκοτώνει και δεν κάνει διακρίσεις, λες δεν θα χτυπήσει πότε την δική μου πόρτα μέχρι που έρχεσαι αντιμέτωπη με τον καρκίνο..." .Με αυτά τα λόγια η κυρία Στέλλα έστειλε ένα μήνυμα ουσίας στους Κρητικούς καλώντας τους να διακόψουν την θανάσιμη συνήθεια του τσιγάρου.

Έχει νοσήσει από 3 διαφορετικά είδη καρκίνων

Η Στέλλα Σμαργιανάκη αποτελεί σημείο αναφοράς στην παγκόσμια βιβλιογραφία του καρκίνου καθώς έχει νοσήσει από 3 διαφορετικά είδη καρκίνων και ήδη διερευνάται και μια τέταρτη μορφή στο ήπαρ.

''Βρέθηκα πολλές φορές αντιμέτωπη με τον θάνατο όμως τώρα δεν φοβάμαι, θα τα καταφέρω. Αν αλλάζα κάτι δεν θα κάπνιζα ποτέ", τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ώρα Αιχμής.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Ώρα αιχμής της ΚΡΗΤΗ TV πραγματικά σοκάρουν με το κάπνισμα πλέον να σκοτώνει χωρίς έλεος εκατοντάδες Κρητικούς. Παράλληλα οι αριθμοί για το κάπνισμα στους ανηλίκους απλά πρέπει να κινητοποιήσουν άμεσα, όπως τόνισαν όλοι οι καλεσμένοι που βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News