Είχαν δεχτεί απειλές για το σκοπευτήριο που «ισοπεδώθηκε» με μπουλντόζα

Ηράκλειο
Είχαν δεχτεί απειλές για το σκοπευτήριο που «ισοπεδώθηκε» με μπουλντόζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίποτα δεν έμεινε όρθιο στον Σκοπευτικό Όμιλο που ισοπεδώθηκε..

Άγνωστοι δράστες πήραν χωματουργικό μηχάνημα από την περιοχή του Πανοράματος και ισοπέδωσαν τα πάντα στον Σκοπευτικό Όμιλο Αρκαλοχωρίου ο οποίος λειτουργεί στον οικισμό Στείρωνα.

Όπως εκτιμάται, οι ζημιές ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ.Το σκοπευτήριο έχει μπει και άλλες φορές στο στόχαστρο δραστών.

Είχαν δεχτεί απειλές

Πριν από 4 χρονιά αφαίρεσαν υλικά, πριν από 3 χρόνια άγνωστοι έβαλαν φωτιά στα γραφεία ενώ πριν από 2 χρόνια αφαίρεσαν τις κάμερες. Οι δράστες φαίνεται ότι έχουν …σχέδιο ενώ αρκετές φαίνεται να είναι οι απειλές από άτομα που δεν θέλουν το σκοπευτήριο στη περιοχή για τους δικούς τους λόγους, όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Αρκαλοχωρίου.

Πως ισοπέδωσαν το Σκοπευτήριο

Οι δράστες σήκωσαν χωματουργικό μηχάνημα από άλλη περιοχή και το έβαλαν μπροστά, καταστρέφοντας τα πάντα στο σκοπευτήριο. Αφού διέκοψαν την ηλεκτροδότηση για να μην του καταγράψουν οι κάμερες, κινήθηκαν ανενόχλητοι μέσα στο σκοτάδι και με το μηχάνημα λεηλάτησαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Όταν τελείωσαν το έργο τους , σηκώθηκαν και έφυγαν και πάλι ανενόχλητοι, αφήνοντας πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο και το μηχάνημα με το οποίο κατέστρεψαν τα πάντα λίγα μέτρα παρακάτω.

«Δεν πίστευα στα μάτια του με αυτά που έβλεπα το πρωί. Το σκοπευτήριο λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια με 600 εγγεγραμμένα μέλη εκ των οποίων τα 200 είναι ενεργά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ο πρόεδρος του σκοπευτικού ομίλου Αρκαλοχωρίου κ. Τσάκας με έκδηλη την οργή και την απόγνωση.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News