Βραβείο στο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή σε Διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας

Ηράκλειο
Βραβείο στο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή σε Διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέπρεψε με την εξαιρετικά σημαντική διάκριση και το πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό το Junior Academy.

Το Πρότυπο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο JUNIOR ACADEMY – ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ απέσπασε το πρώτο βραβείο, σε Ελλάδα και Κύπρο, στον 5o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος "Καν το ν’ ακουστεί 2018".

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά από την επιστημονική εταιρία «Διαθεματικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας» με τον διακριτικό τίτλο: European School Radio (το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση), το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου βραβεύτηκαν για το ραδιοφωνικό μήνυμα με τίτλο "Το κομμάτι που μας λείπει", που αφορά την έκτη Καρυάτιδα που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου εκπροσώπησε το σχολείο, ο διευθυντής κος Μαρκάκης Άρης, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια, ως ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών όλων όσων αποτελούν την οικογένεια το σχολείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News