Ισοπέδωσαν σκοπευτήριο –Eίχαν... σχέδιο οι δράστες

Κρήτη
Ισοπέδωσαν σκοπευτήριο –Eίχαν... σχέδιο οι δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολόκληρο σχέδιο φαίνεται πώς είχαν στήσει οι θρασύτατοι δράστες που εν μια νυκτί κατάφεραν να ισοπεδώσουν τις εγκαταστάσεις του σκοπευτικού Ομίλου Αρκαλοχωρίου που λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια.

Με το πρώτο φως της ημέρας ο πρόεδρος του Oμίλου ήρθε αντιμέτωπος με ένα απίστευτo θλιβερό θέαμα διαπιστώνοντας ότι στο χώρο του σκοπευτηρίου, τα πάντα είχαν διαλυθεί και δεν είχε μείνει τίποτα όρθιο.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής, οι δράστες πήγαν και… σήκωσαν ένα χωματουργικό μηχάνημα από παρακείμενο χωράφι και με αυτό κατευθύνθηκαν προς το σκοπευτήριο που βρίσκεται στον οικισμό Στείρωνα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Αφού διέκοψαν την ηλεκτροδότηση για να μην του καταγράψουν οι κάμερες, κινήθηκαν ανενόχλητοι μέσα στο σκοτάδι και με το μηχάνημα λεηλάτησαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Αφού τελείωσαν το έργο τους , σηκώθηκαν και έφυγαν και πάλι ανενόχλητοι, αφήνοντας πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο και το μηχάνημα με το οποίο κατέστρεψαν τα πάντα λίγα μέτρα παρακάτω.

«Δεν πίστευα στα μάτια του με αυτά που έβλεπα το πρωί. Το σκοπευτήριο λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια με 600 εγγεγραμμένα μέλη εκ των οποίων τα 200 είναι ενεργά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ο πρόεδρος του σκοπευτικού ομίλου Αρκαλοχωρίου κ. Τσάκας με έκδηλη την οργή και την απόγνωση.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

«Είναι κρίμα να χτυπάνε ένα αθλητικό χώρο που να σας πω ότι και στο παρελθόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων και όχι μόνο μία φορά. Τώρα όμως το κακό παράγινε και αν με ρωτάτε για την καταστροφή που έχει υποστεί ο χώρος ανέρχεται σε 200.000 ευρώ τουλάχιστον», αναφέρει με απογοήτευση ο κ. Τσάκας.

Πλέον το σκοπευτήριο κλείνει και εκατοντάδες αθλητές θα σταματήσουν να αθλούνται εξαιτίας των κακόβουλων σχεδίων ορισμένων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News