Ένα μωράκι τυλίχτηκε... με πολλή Αγάπη στη βάφτιση του!

Ηράκλειο
Ένα μωράκι τυλίχτηκε... με πολλή Αγάπη στη βάφτιση του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμα κίνηση προσφοράς, ανιδιοτελούς αγάπης και αλληλεγγύης έγινε πράξη από την Κίτρινη Αποστολή. Η μικρή Αγάπη τυλίχτηκε στη βάφτιση της με όλη την λατρεία του κόσμου!

Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μας που επιθυμούν αλλά δεν έχουν τα μέσα ώστε να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Οι άνθρωποι της Κίτρινης Αποστολής βρίσκονται πάντα εκεί για να ενθαρρύνουν και να κινητοποιήσουν δυνάμεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν ώστε τα όνειρα συνανθρώπων μας να γίνουν πραγματικότητα.

Ένα νεαρό ζευγάρι από την Ηράκλειο επιθυμούσε να βαφτίσει το μωράκι τους αλλά δεν είχε τα μέσα για την βάφτιση. Και κάπου εκεί η Κίτρινη Αποστολή με το «μαγικό ραβδάκι» της ήρθε στην ιστορία για να σκορπίσει ευτυχία, λάμψη και χαμόγελα!

Βρήκε την κατάλληλη επαγγελματία που μπορούσε να βοηθήσει και την έφερε σε επαφή με το ζευγάρι. Με την ανιδιοτελή συνεισφορά της λοιπόν ένα μωράκι τυλίχτηκε με αγάπη και η βάφτιση έγινε πράξη την Κυριακή 18 Μαρτίου σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Δείτε την ανάρτηση της Κίτρινης Αποστολής καθώς και φωτογραφίες από τη βάφτιση:

Η Αγάπη αντέχει στο χρόνο, αντέχει στις δυσκολίες, δοκιμάζεται καθημερινά..... πάντα όμως βρίσκει τον τρόπο να βγαίνει προς τα έξω και να ομορφαίνει τον κόσμο μας που τόσο δύσκολα τα φέρνει βόλτα τα τελευταία χρόνια!!!

Η φίλη μας η Εύα ήθελε να βαφτίσει την κορούλα της κάτι που ήταν πρακτικά αδύνατον αφού τα οικονομικά της δεν της επέτρεπαν κάτι τέτοιο!!

Μόλις ενημερωθήκαμε για την κατάσταση που διαδραματίζονταν, επικοινωνήσαμε με την φίλη της Κίτρινης Αποστολής Giota Tzormpatzaki που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου και αμέσως δέχτηκε να βοηθήσει να γίνει το μυστήριο και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα!!!! Όλα τα άλλα είναι απλά ιστορία!! Η βάφτιση έγινε σήμερα και το όνομα αυτής........ΑΓΑΠΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News