«Γης μαδιάμ» έκαναν σπίτι αστυνομικού παίρνοντας μέχρι και το όπλο του

Κρήτη
«Γης μαδιάμ» έκαναν σπίτι αστυνομικού παίρνοντας μέχρι και το όπλο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αναστάτωση» στους κόλπους της τοπικής αστυνομίας έχει προκαλέσει το γεγονός ότι αυτήν την φορά χτύπησαν στο σπίτι αποστράτου αξιωματικού που έχει βγει στη σύνταξη.

Ο ίδιος απουσίαζε για τρεις μέρες και οι «ποντικοί» βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι να το διαρρήξουν και κυρίως να εντοπίσουν και να πάρουν το όπλο του.

Επιστρέφοντας ο ίδιος είδε το σπίτι του να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και δευτερόλεπτα αργότερα διαπίστωνε ότι είχε κάνει φτερά και το υπηρεσιακό του όπλο.

Αμέσως ο υποστράτηγος ενημέρωσε την αστυνομία και ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες , ωστόσο σε κάθε περίπτωση, αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι , το κακό με τις διαρρήξεις έχει παραγίνει στο Ηράκλειο και οι θρασύτατοι διαρρήκτες χτυπάνε ανελέητα.

Πώς ξεκίνησαν όλα 

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας το πατζούρι του σπιτιού του με σκαπέτι. Ο ίδιος με τη σύζυγό του μπορεί να έλειπε από το σπίτι του, ωστόσο ένα όροφο παραπάνω, βρισκόταν η κόρη του, η οποία άκουσε θόρυβο, έκανε ένα πρώτο έλεγχο δεν διαπίστωσε να συμβαίνει κάτι κι επέστρεψε σπίτι της. Ο χώρος από όπου εισέβαλαν οι δράστες μπορεί να είναι αθέατος από το δρόμο, αλλά ήταν νωρίς το βράδυ. Ο δράστης ή οι δράστες πήραν χρήματα, ένα λάπτοπ, τα παράσημά του και το όπλο του. Αναστάτωση επικρατεί και στη γειτονιά όπου διαμένει ,καθώς η είδηση του «χτυπήματος στο σπίτι πρώην Αστυνομικού Διευθυντή» έχει φοβίσει τους περιοίκους. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, ενώ από τους ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων που διαθέτουν κάμερες, έχει ζητηθεί το υλικό προκειμένου να εξαετασθεί.

Στην ίδια γειτονιά ωστόσο, τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί τρείς διαρρήξεις και μία απόπειρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News