Σύγκρουση αυτοκινήτων στην εθνική - Ένας εγκλωβισμένος

Ηράκλειο
Σύγκρουση αυτοκινήτων στην εθνική - Ένας εγκλωβισμένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι επί της εθνικής οδού στο ύψος της Λυγαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο βρέθηκε εγκλωβισμένο στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη μετά από σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Στο άλλο αυτοκινήτο φέρεται να βρίσκεται επίσης τραυματισμένη μία γυναίκα.

Τροχαία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Και οι δύο τραυματίες παρελήφθησαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο εφημερεύει.

Η γυναίκα φέρεται να είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Ο άντρας φέρεται επίσης να στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πέρα από κατάγματα στα πόδια δε φαίνεται να αντιμετωπίζει πιο σοβαρά προβλήματα η υγεία του. Ήδη βρίσκεται στην Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού.

Εν τω μεταξύ, για λίγη ώρα εξαιτίας του τροχαίου προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή. Χάρις όμως στην έγκαιρη επέμβαση των Αρχών και την άψογη συνεργασία μεταξύ τους, η ροή των οχημάτων ήταν συνεχής και δεν υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών. Οι φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες στο neakriti.gr είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικράτησε: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News