Λύση στο μυστήριο θανάτου της Κατερίνας Γοργογιάννη

Ηράκλειο
Λύση στο μυστήριο θανάτου της Κατερίνας Γοργογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έδειξε η νεκροψία που ολοκληρώθηκε στο άψυχο σώμα της 37χρονης.

Όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο neakriti.gr o διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ.Τασσόπουλος σε πρώτη φάση φαίνεται να απομακρύνεται η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο της Κατερίνας. 

Ωστόσο αναμένονται ακόμα οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σε 20 μέρες. Μόνο όταν υπάρξουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών μπορεί να υπάρξει σίγουρη εικόνα για την αιτία θανάτου της 37χρονης. Μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων και την ασφαλή εικόνα που θα προκύψει, "έρχεται" όλο και πιο κοντά το σενάριο της αυτοκτονίας.

Η νεκροψία ξεκίνησε την Πέμπτη και έγινε με λεπτομερή τρόπο ενώ συνοδεύτηκε από ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία. Με αγωνία περίμεναν συγγενείς της 37χρονης από την πρώτη στιγμή απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που τους βασάνιζαν για το θάνατο της Κατερίνας, η οποία παρέμενε επί 9 μέρες αγνοούμενη πριν βρεθεί νεκρή σε παρκάκι του Ηρακλείου. 

"Σκότωσαν την Κατέρινα" λέει η μητέρα

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 37χρονης, επιμένει ότι η κόρη της δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ και ότι υπήρξε θύμα αρπαγής.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV” και την εφημερίδα “Νέα Κρήτη”, επέμεινε στο ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονίας. Κι αν η χαροκαμένη Σταυρούλα Γοργογιάννη είχε ήδη από προχθές δηλώσει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε, μιλώντας χθες στην “ΚΡΗΤΗ TV” και τη δημοσιογράφο Γωγώ Αποστολάκη, ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο η Κατερίνα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, αλλά και ότι ο δράστης είχε οργανώσει την πράξη του, έχοντας μάλιστα και συνεργό.

Εξάλλου, η κ. Γοργογιάννη υποστήριξε, ακόμη, ότι δε γνωρίζει ποιος σκότωσε την κόρη της, συμπληρώνοντας πάντως ότι «αυτή τη στιγμή είναι όλοι ύποπτοι».

https://www.youtube.com/watch?v=hNOHEM5mxxg?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News