Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένους - Ανέσυραν τον άνδρα από το παρμπρίζ

Ηράκλειο
Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένους - Ανέσυραν τον άνδρα από το παρμπρίζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο το πρωί με δύο άτομα τα οποία εγκλωβίστηκαν σε αγροτικό.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο δρόμο από Βασιλειές προς Γιούχτα. Αγροτικό εξετράπη της πορείας του "πάνω" στις στροφές, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χωράφι.

Οι δύο ηλικιωμένοι, που είχαν σκοπό να κάνουν αγροτικές δουλειές σε χωράφι, και επέβαιναν στο αγροτικό, εγκλωβίστηκαν στο όχημα.

Τον έβγαλαν από το παρμπρίζ

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα –το ένα με γιατρό- και 7 άνδρες της πυροσβεστικής με δύο οχήματα καθώς και η ΕΜΑΚ. Τελικά χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τον 78χρονο άνδρα, αφού η 69χρονη γυναίκα κατάφερε να βγει από το όχημα. Μάλιστα ο απεγκλωβισμός του 78χρονου έγινε μέσα από το παρμπρίζ καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε ντεραπαρισμένο στο χωράφι. 

Ο άνδρας είχε τραυματιστεί ενώ η γυναίκα ήταν σε καλύτερη κατάσταση ενώ και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.  Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκη ο τραυματίας από την πρώτη εικόνα, βρίσκεται εκτός κινδύνου ωστόσο η αξονική θα δείξει περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του.  

https://www.youtube.com/watch?v=sG154uPTGhg?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Λίγο νωρίτερα ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά όταν τζίπ στο οποίο γυναίκα που επέβαινε με το μωρό της,ανετράπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News