Ηράκλειο

Πως θα μεγαλώσουμε σωστά παιδιά με το θεσμό της αναδοχής;

Με ποιο τρόπο μπορούν οι ενήλικοι να εκπαιδευτούν σωστά στην αναδοχή ανηλίκων και πώς αυτό το σπουδαίο πρόγραμμα μπορεί να εφαρμοστεί στο Ηράκλειο;

Εσπερίδα με θέμα «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου».

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισσο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Περιφέρειας Κρήτης.

Το πρόγραμμα της εσπερίδας έχει ως εξής:

18:00: Χαιρετισμός Δημάρχου

18:10: Χαιρετισμοί της Εντεταλμένης Δημοτικής  Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής Εύης Αποστολάκη και του προέδρου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη.

18:30: Ομιλία από την Μαρία Φραγκιουδάκη, Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου με θέμα «Ο θεσμός της αναδοχής ανηλίκων  και η εφαρμογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου». Συμμετέχει και ανάδοχη μητέρα που θα καταθέσει την εμπειρία της.

19:15: Ομιλία από την Μαρία Τερζίδου, Κοινωνική Λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου, με θέμα «Συνεργασία και δικτύωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για την ενίσχυση των θεσμών της Παιδικής Προστασίας».

Σχόλια