Φορέστε... γάντια & ελάτε στη συνέλευση στο Πάρκο Γεωργιάδη

Ηράκλειο
Φορέστε... γάντια & ελάτε στη συνέλευση στο Πάρκο Γεωργιάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,10 Μαρ 2018, 12:00
Πάρκο Γεωργιάδη
Τα… επεισόδια για την υπεράσπιση του Πάρκου Γεωργιάδη δεν έχουν τελειώσει, αφού αναμένεται εκ νέου συνέλευση για το μέλλον της του πιο πράσινου σημείου της πόλης.

Οι «Φυλές του Πάρκου» καλούν όλους τους Ηρακλειώτες να παραβρεθούν στην 13η Ανοιχτή Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Γεωργιάδη το ερχόμενο Σάββατο.

Όπως αναφέρουν και στη σχετική ανακοίνωσή τους:

«Τώρα που ανοίγει ο καιρός, καθόμαστε κάτω από τα αγαπημένα μας δέντρα και συζητάμε όλοι και όλες μαζί τον τρόπο που θα υπερασπιστούμε τη Ζωή στο Πάρκο, απολαμβάνοντας την όμορφη μέρα!

Στη συνέλευση θα γίνει ενημέρωση από την εκδήλωση της νομικής ομάδας και θα συζητήσουμε τα θέματα που θα προκύψουν για να αποφασίσουμε τις επόμενες νομικές κινήσεις μας.

Παράλληλα, θα γίνει ενημέρωση από την ομάδα συμμετοχικού σχεδιασμού.

Θα οργανώσουμε τις ερχόμενες μεγάλες εκδηλώσεις των Φυλών και τέλος θα γίνει συντονισμός των ομάδων εργασίας.

Όλα αυτά συνοδεία καφέ και κρύας μπυρίτσας, καθώς η αγαπημένη ομάδα υποδομών θα έχει στήσει καφενείο. Μετά τη Συνέλευση θα ακολουθήσει Συλλογική Κουζίνα!

Τέλος, φέρνουμε τα γαντάκια μας ώστε μετά το πέρας ή και κατά την διάρκεια της συνεύρεσης μας στο πάρκο, όλοι και όλες μαζί να μαζέψουμε τα σκουπίδια που έφερε ο νοτιάς στο πάρκο και ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να παρατήσει εκεί στους γεμάτους κάδους, ενισχύοντας την εικόνα εγκατάλειψης που έχει για τον εν λόγω και τους λοιπούς χώρους πρασίνου της πόλης

Ελάτε να γίνουμε κύκλος. Δε μας αρέσουν οι γωνίες.

Φυλές του Πάρκου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News