Ηράκλειο

74.200 ευρώ για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα

Με την επιλογή προσωρινού αναδόχου ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τις εργασίες ανακαίνισης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των μαθητών, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο του Κρουσώνα, προϋπολογισμού 74.200 ευρώ.

Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες κατασκευής δυο στεγάστρων, τοποθέτησης έγχρωμου βιομηχανικού δαπέδου στον προαύλειο χώρο, εργασίες βαψιμάτων, κ.α., οι οποίες θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν τις συνθήκες και την καθημερινότητα των μαθητών του σχολείου. Παράλληλα, έρχονται να ικανοποιήσουν πάγια αιτήματα της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας και να ενισχύσουν τις συνθήκες ασφαλείας στη διεξαγωγή των υπαίθριων δραστηριοτήτων των μαθητών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Τα έργα βελτίωσης των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας, συνεχίζονται. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρίσκεται το 2ο Δημοτικό Σχολείο του Κρουσώνα και απαντώντας σε ένα πάγιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας, φροντίζουμε έτσι ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Όπως άλλωστε έχει γίνει σαφές, εκτός από την κατασκευή νέων σχολίων, τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή. Φυσικά και αυτό το έργο θα το παρακολουθούμε στενά, έτσι ώστε να έχουμε στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ένα άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη συμβολή του και σε αυτό το έργο στον Δήμο μας, τους αντιδημάρχους Γιώργο Βαλτζάκη και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φώτη Τρυπιδάκη, καθώς και όλα τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια