Γερμανοί δημοσιογράφοι στις εγκαταστάσεις «Σαβοϊδάκης ΑΕ»

Κρήτη
Γερμανοί δημοσιογράφοι στις εγκαταστάσεις «Σαβοϊδάκης ΑΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στους χώρους παραγωγής και τυποποίησης της Σαβοϊδάκης ΑΕ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγιναν συναντήσεις με Γερμανούς εισαγωγείς και χονδρέμπορους όπου συζητήθηκε η πιθανότητα εισαγωγής προϊόντων της εταιρίας στην Γερμανία.

Η επίσκεψη και οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο του Προγράμματος "The European Food Masters - Taste the Authentic" που υλοποιήθηκε από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.

Οι 10 δημοσιογράφοι από έντυπες και online εκδόσεις ξεναγήθηκαν στο 14.000 τ.μ. εργοστάσιο που λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO & HACCP, είδαν από κοντά την παραγωγή γλυκών και αρτοσκευασμάτων, και τέλος γεύτηκαν τα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιοτικά κρητικά προϊόντα της Σαβοϊδάκης ΑΕ.  

Οι εισαγωγείς ενημερώθηκαν για την εταιρία, τα προϊόντα, και τις μεγάλες δυνατότητες των 10 γραμμών παραγωγής του κεντρικού εργοστασίου που μπορούν πλέον να καλύψουν μέχρι και τις ανάγκες μεγάλων ξενοδοχείων, αλυσίδων σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε. έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού και πρωτοποριακών σκευασμάτων. Είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου της στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην Κρήτη, με 2 παραγωγικές μονάδες σε Κρήτη και Ρόδο και 17 καταστήματα λιανικής πώλησης. Ιδρύθηκε το 1974 από τον Γιώργο Σαβοϊδάκη και είναι πιστοποιημένη με ISO και HACCP. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στον τομέα της χονδρικής πώλησης (HORECA), με απόλυτη εξειδίκευση στην τροφοδοσία ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιριών, χώρους μαζικής εστίασης όπως ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, στρατιωτικές μονάδες, καφετέριες, εστιατόρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News