Πανευρωπαϊκό συνέδριο για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Ηράκλειο
Πανευρωπαϊκό συνέδριο για τη νεανική επιχειρηματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη.

Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) πραγματοποιεί  εκ νέου το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Startups (Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα) - Startup Europe Week Crete για 3η συνεχόμενη χρονιά, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, σε Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι και Ηράκλειο, με σκοπό τη “μεταφορά” του πάθους για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομίας και τα startups σε όλη την Κρήτη.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο το Σάββατο 10 Μαρτίου και στο ξενοδοχείο IBIS.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”, όπως είπε ο Θάνος Παρασχάκης, συνδιοργανωτής, στο Ράδιο 9,84.

 Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη και απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, μηχανικούς, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α

Το Startup Europe Week Crete 2018, περιλαμβάνει ομιλίες, πάνελ στρογγυλής τραπέζης, workshops, διαγωνισμούς και κλειστές παρουσιάσεις σε angel investors.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Startup Europe Week Crete είναι υπό την αιγίδα των:

Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα,  Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο,StartUpGreece, Exporters Association of Crete

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι: Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γραφείο Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, EnterpriseGreece, Europe Direct Crete,  ΤΕΙ Κρήτης, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ, STEP-C, WinesOfCrete.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News