Τουριστικά Λεωφορεία vs TAXI: Παίζουν μπάλα για καλό σκοπό

Ποδόσφαιρο
Τουριστικά Λεωφορεία vs TAXI: Παίζουν μπάλα για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Τετάρτη,07 Μαρ 2018, 22:00
Γήπεδο Ηροδότου
Όταν ο αθλητισμός ενώνει δυνάμεις, τότε σίγουρα κάτι καλό συμβαίνει.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Τουριστικών Λεωφορείων αναμένεται την Τετάρτη 7 Μαρτίου να παίξει μπάλα στο γήπεδο του Ηροδότου με την ομάδα των TAXI.

Στόχος αυτού του αγώνα είναι οι παίκτες και φίλοι της ομάδας των Τουριστικών Λεωφορείων να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως γράφει και η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, έχει διοργανώσει συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα προσφέρουν οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 22:00 στο γήπεδο του Ηροδότου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα των ΤΑΧΙ.

Τα συγκεντρωθέντα είδη θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, με τις ταπεινές αλλά δραστήριες δυνάμεις μας, στην υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου μας, αποδεικνύοντας ότι και μέσω του αθλητισμού μπορούμε να προβάλουμε ένα κοινωνικά αλληλέγγυο πρόσωπο σε όσους δοκιμάζονται στις μέρες μας, προσφέροντας πραγματική βοήθεια.

Με εκτίμηση, Ποδοσφαιρική Ομάδα Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης (εργασιακό πρωτάθλημα)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News