Ηράκλειο

Αποκαλυπτικό video: Τον τράκαρε και έφυγε σαν... «κύριος»

Μία καταγγελία που έφτασε στο neakriti.gr προκαλεί ερωτήματα για τα τροχαία στα οποία ο δράστης... δε σταματά καν να δει τι έγινε!

Δεν το «χωράει» ο νους του Γ.Τ., υπαλλήλου γραφείου ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αυτό που συνέβη σε πελάτη ο οποίος τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στο Ηράκλειο για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, το περιστατικό σημειώθηκε στη Θέρισσο και συγκεκριμένα στη συμβολη των οδών, Ολυμπιονικών κ Στρυμώνος. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όσα εκτυλίχθηκαν την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον Γ.Τ., : «ένα αγροτικό ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πελάτης προκαλώντας ζημιές. Μάλιστα, όπως κατέθεσε και ο ίδιος ο οδηγός, που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο όχημα, αν δεν είχε πηδήξει στη θέση του συνοδηγού, θα είχε τραυματιστεί».

Μία περιπέτεια λοιπόν έμελλε να ζήσει ο επισκέπτης που ήρθε για λίγες μέρες στην Κρήτη και αντί να περάσει ήρεμα τις μέρες του… έτρεχε στην Αστυνομία.

Το «επεισόδιο» όμως δε σταματά εκεί αφού, όπως τονίζει ο Γ.Τ. στο neakriti.gr, ο οδηγός του αγροτικού όχι μόνο έπεσε πάνω στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, αλλά δε σταμάτησε για να δει τι καταστροφές μπορεί να έχει προκαλέσει ή αν κάποιος τραυματίστηκε απ’ αυτή τη σύγκρουση.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω video, απλά συνέχισε την πορεία του… Να σημειωθεί βέβαια πως εκείνη τη μέρα, κάτι που είναι εμφανές και στα πλάνα, ο δρόμος ήταν ολισθηρός λόγω βροχόπτωσης.

«Ενημερώσαμε την Τροχαία, δώσαμε καταθέσεις, δείξαμε και το video που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Αυτό που θέλω είναι να βρεθεί ο δράστης, να δω την πινακίδα. Η ζημιά που προκλήθηκε ξεπερνά τα 1.500 ευρώ και κάπως πρέπει να καλυφτούν τα έξοδα» υπογραμμίζει Γ.Τ.

Δείτε το αποκαλυπτικό video:

Δείτε περισσότερα πλάνα από τη στιγμή της σύγκρουσης:

 

Σχόλια